Nieuws

Het laatste nieuws van Slikkendam

slikkendam-watersport-blog

Met gepaste trots presenteren wij u onze vernieuwde website. Een geheel nieuwe uitstraling, overzichtelijk en kleurrijk opgebouwd.

Deze website schetst een beeld van ons bedrijf; welke werkzaamheden wij verrichten en welke mogelijkheden wij u kunnen bieden. Wij hopen u met de vernieuwde website nog beter en duidelijker te kunnen informeren.

We hebben de website uitgebreid met meer informatie en een formulier voor het aanvragen van winterstalling

slikkendam watersport nieuwe website

 

Daarnaast passen de teksten en foto’s op de site automatisch aan op verschillende mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Hierdoor hoeft u op dergelijke apparaten niet meer uit te zoomen om een tekst te kunnen lezen!

De website is in samenwerking met het bedrijf Milcraft uit Alphen aan de Rijn ontwikkeld. 

Gezocht_watersportmonteur

Wij zoeken een enthousiaste medewerker met affiniteit in de watersport
Weet u iemand of bent u zelf geïnteresseerd?
Neem dan contact op met ons.

Ranieri_International_Sayman (1)

Het Italiaanse topmerk Ranieri International heeft de laatste jaren al laten zien enorm vernieuwend en innovatief te zijn. Op de botenshow van Genua in Oktober 2014 presenteerde Ranieri International haar primeurs voor het komende vaarseizoen.
Ranieri International komt met totaal iets nieuws. Ontwikkelde en produceerde zij eerst alleen nog console boten, voor het komende seizoen heeft Ranieri International een fantastische lijn RIB’s ontwikkeld. Geheel in stijl en klasse van de console boten.

Ranieri_International_Sayman (1)

De Cayman line zoals de RIB’s van Ranieri Internationalvernoemd zijn bestaat uit 4 verschillende modellen. De Cayman 19S, Cayman 21S, Cayman 23S en de Cayman 23 Sport Touring.

Kenmerkend voor de RIBS is de polyesterbodem, zoals deze bekend is van Ranieri International bij de console boten. Deze wordt gebruikt als basis voor de RIBS. De diepe V-romp in combinatie met de gestroomlijnde afwerking van de romp zorgt ervoor dat zelfs met [...]

Oudejaarsshow_2014-img

Slikkendam Watersport organiseert ook dit jaar weer een schitterende botenshow. Tijdens deze 3 dagen zullen er verschillende knallende oudejaars aanbiedingen zijn op zowel nieuwe als gebruikte boten en motoren. Ook zijn er tal van nieuwe boten te bewonderen waaronder Het nieuwe merk Van Zutphen 500 Tender.

Kortom u bent van harte welkom tijdens deze oudejaarsshow! Uiteraard staan de oliebollen van bakkerij Tersteeg weer voor u klaar!

geremde hydraulische botenkar

Al enige tijd waren wij in gesprek met Boreco uit de Meern. Onze doelstelling was om een botenkar te ontwerpen met als doel het verplaatsen van boten tot 10 meter met een gewicht van 10 ton naar onze overdekte winterstalling.
Boreco dacht met ons mee en samen kwamen we tot een prachtig resultaat.
Hieronder een foto en filmpje van de aankomst van de botenkar voorzien van diverse gemakken.

geremde hydraulische botenkar

Deze geremde hydraulische botenkar heeft geeintregeerde spanbanden in hoogte verstelbare achterwielen en heeft een in hoogte verstelbare en stuurbare dissel.

Back to top