Ranieri International

Sportief, Stijlvol,en veelzijdig

Een Italiaanse volbloed; Elegant, stijlvol en van tijdloze schoonheid met gevoel voor design en detail. Elke Ranieri International combineert Italiaanse flair en innovatieve ontwerpmethodes aan onovertroffen vaareigenschappen.

Slikkendam watersport is Importeur & dealer van Ranieri International.

In Italië, in de omgeving van de stad Soverato, ligt de oorsprong van Ranieri International. Het bedrijf werd opgericht aan het einde van de jaren zestig.
Het bedrijf wordt geleid door de oudste van de broers Ranieri, Pietro, die ooit begon met de verkoop en service van motorfietsen en boten.
Later werd de voornaamste activiteit het in eigen beheer ontwikkelen en produceren van hoogwaardige plezierboten in glasvezel. Inmiddels bestaat Ranieri International ruim 50 jaar en heeft men al meer dan 20000 boten gebouwd.

Vandaag de dag draag een jongere generatie de zorg voor alle dagelijkse activiteiten, bijgestaan door een aantal deskundige werknemers die al jaren aan het merk zijn verbonden.
Vader Pietro Ranieri werkt samen met zijn 2 zoons, Antonio en Salvatore aan het ontwerpen en produceren van nieuwe producten met een zeer hoog afwerkingsniveau.
Elk nieuw bootdesign wordt volledig in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd. Voordat een Ranieri International in productie wordt genomen, wordt deze op zee uitvoerig getest op vaareigenschappen en veiligheid en duurzaamheid.

De uitgebreide modelrange van Ranieri International bestaat inmiddels uit 5 specifieke productlijnen.  Deze Lines zijn elk met Italiaans oog voor detail voor verschillende specifieke watersportbehoeften ontwikkeld. Ongeacht uw voorkeur, kunt u er van uitgaan dat elke Ranieri International met haar unieke vaareigenschappen, stabiliteit en vormgeving garant staat voor jarenlang vaarplezier.

Kom eens langs en laat u informeren over de verschillende modellen.

Ranieri Lines

voyager-open-line

OPEN LINE

De Open Line is de meest bekende serie boten van Italiaanse botenbouwer Ranieri International. De Voyager modellen bieden ideale mogelijkheden om de gehele dag op het water te kunnen vertoeven. Waterskiën, vissen of gewoon lekker toervaren.

Lees verder…

shadow-sundeck-line

SUNDECK LINE

De zonnedek ofwel Shadow Line modellen behouden het ruime en open karakter van de Voyager, maar nu gecombineerd met een groot zonnedek op de boeg.
Primeur! De Next 370 SH. Het nieuwe Ranieri topmodel!

Lees verder…

atlantis-cabin-line

CABIN LINE

De Ranieri International Cabin Line is een serie boten waarmee je een langere tijd heerlijk kunt genieten op het water. Zowel in kleine als grotere wateren voelen deze krachtpatsers zich thuis.

 

Lees verder…

sport-fishing-line

SPORT FISHING LINE

De Sport Fishing line van Ranieri International bestaat uit een aantal bestaande en nieuwe modellen. De naam zegt het al, het gaat hierbij om sportieve vis boten, waarmee je met het hele gezin comfortabel kan vissen of toeren.

Lees verder…

Cayman Line

CAYMAN LINE

Met de Cayman Line levert Ranieri een range hoogwaardig gebouwde RIB’s met geweldige vaareigenschappen. Zie ook onze Cayman 19 S showroom aanbieding!

Lees verder…

Ranieri International

In 50 jaar tijd heeft Ranieri een fantastische reputatie opgebouwd door de productie van kwaliteitsboten met Italiaans design.

Back to top