Home

Welkom

WELKOM BIJ SLIKKENDAM WATERSPORT

In onze showroom in het Groene Hart vindt u boten, buitenboordmotoren, binnenboordmotoren en trailers. Slikkendam is importeur/dealer van Ranieri International, Terhi, Liberty en bouwer van de Van Zutphen Tendersloepen. Wij leveren buitenboordmotoren van de merken Yamaha, Mercury en Honda. Tevens kunt bij ons terecht voor bootaccessoires, occasions, watersportartikelen, zeilmakerij, bootonderhoud & botenstalling.

Van Zutphen

VAN ZUTPHEN: BOOTBOUWERS SINDS 1784

Stijl en stoer! Dat zijn de eerste gedachten die opkomen bij het zien van de 633. Van de waaiersteven tot de ronde bun, elk deel van het schip bevat mooie samenhangende lijnen. Daarnaast is de Van Zutphen boot heel praktisch. Grote bergruimte onder de banken en in de bun, groot zonnedek, hoge rugleuning, diepe banken en een ruime zelflozende kuip. Een uniek detail is het bergvak voor de buiskap in het voordek.

Lees verder…

Zeilmakerij

SLIKKENDAM ZEILMAKERIJ

Bent u op zoek naar een nieuw dekkleed of cabrioletkap voor uw boot? Slikkendam zeilmakerij verzorgt al meer dan 14 jaar maatwerk voor de watersport.
Wij maken voor u onder andere: Cabrioletkappen, Dekkleden, Bimini’s, Sprayhoods en Bootkussens geheel naar uw persoonlijke wensen.
Uiteraard voorzien wij ook in zeilreparaties en herstelwerkzaamheden.

Lees verder…

SLIKKENDAM HEEFT EEN RUIM ASSORTIMENT AAN OCCASIONS

Gebruik de zoekfunctie om direct een occasion te vinden.

WINTERSTALLING

WinterstallingSlikkendam biedt unieke faciliteiten voor de stalling van uw boot voor binnen en buiten. Uw boot is u lief en kostbaar, en daarom wilt u deze veilig en beschermd van alle weersinvloeden, diefstal , vernielingen, aanvaringen e.d. stallen. Onze unieke verwarmde hal bied plaats aan 250 boten met een maximale lengte tot 10 meter.

NIEUWS VAN SLIKKENDAM
Druk hier voor het winterstalling formulier!

U kunt uw winterstalling direct regelen!

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.