BF 250

nieuwe mijlpaal voor prestatie verbruik

Met een unieke synergie van technologie├źn uit de auto- en de watersport industrie belichaamt de bf250 honda’s passie om uit te blinken qua ontwerp en technologie en heeft hij, volkomen terecht, de status van vlaggenschipmodel.

Bij het ontwikkelen van deze buitenboordmotor is nadrukkelijk uitgegeaan van de behoefte van de consument. De Honda ingenieurs hebben voor een extreem slanke vormgeving gekozen. Dit komt omdat ze gebruikt maken een een revolutionaire vinding, de gescheiden luchtinlaat. Hierdoor komt er een koude luchtstroom binnen waardoor er een efficienterre verbranding plaats vindt. Een ander voordeel van dit smalle design is dat er nu makkelijk twee motoren naast elkaar geplaatst kunnen worden, die een grotere draaiing kunnen maken.


Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.