BF115, BF135 en BF150

BF115, BF135 en BF150

BF115, 135, 150 Vtec

Met volle kracht vooruit De BF115 is 2,3 liter pure kracht. De 4 cilinder lijnmotoren met 16 kleppen zijn voorzien van elektronische benzine injectie en een dubbele balansas. Dat staat garant voor een soepele acceleratie naar opwindende topsnelheden. De BF115 is een afspiegeling van ons voornemen niet alleen motoren te bouwen die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen, maar bovendien echte vrienden zijn voor hun omgeving.

Hoogvlieger qua prestaties. Deze buitenboordmotoren zijn uitgerust met de meest geavanceerde technieken voor optimale prestaties en zijn tevens de schoonste en zuinigste Honda buitenboordmotoren in hun klasse. U kunt met een gerust hart het ruime sop kiezen en nog meer genieten!

Met Honda’s VTEC klep timing, gecombineerd met de variabele luchtinlaat, is het alsof je twee  Honda buitenboordmotoren in één bezit. Met een laag toerental leveren de motoren een heel hoog koppel, ten behoeve van een betere acceleratie. Vanaf het middengebied tot het maximum toerental wordt de BF150 zowaar een race buitenboordmotor met een indrukwekkende kick van kracht. U zult genieten van soepel varen bij elk toerental. De BF 135 heeft geen VTEC kleptiming.

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.