BF175, BF200, BF225

BF175, BF200, BF225

Hier gaat het om optimale prestaties Honda heeft met de BF 225, BF 200 en BF 175 drie sterke troeven. Alledrie met bewezen V6 technologie, 24 kleppen en elektronische brandstof injectie. De BF 225 is voorzien van Honda’s VTEC systeem. VTEC is een klepbedieningssystem dat zorgt voor een soepele vermogensontwikkeling door het hele toerentalbereik. Ontdek de overtreffende trap van vaarplezier, voor elke vorm van watersport!

BF175 BF200

Het comfort van een V6 Dankzij Honda’s vooraanstaande positie op het gebied van viertakt technologie combineren de nieuwe BF 225, BF 200 en BF 175 4-takt buitenboordmotoren uitbundige kracht, maximaal comfort en zijn ze economisch in gebruik, zonder een concessie te doen aan de prestaties.

BF225

Dé maatstaf voor kracht en technologie De BF 225 is voorzien van Honda’s VTEC systeem. VTEC zorgt voor een soepele vermogensontwikkeling door het hele toerentalbereik, met een climax bij hoge toerentallen voor ongelofelijke eindspurt en topsnelheid.

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.