BF40 en BF50

BF40 en BF50

Verborgen kracht Als u betrouwbaar en soepel vermogen nodig heeft, dat waar mogelijk weinig geluid maakt, dan is een buitenboordmotor uit de serie 40-50 pk de ideale keuze. Typerend voor deze buitenboordmotoren zijn de trillingsarme loop, een laag brandstofverbruik en een laag gewicht. Deze lichtgewichten uit de middenklasse verrassen door hun hoog koppel en hoog vermogen. Een drie cilinder met bovenliggende nokkenas, cross-flow cilinderkop met halfbolvormige verbrandingskamer zijn de redenen voor de verrassend hoge prestaties en efficiency.

BF40 en BF50

Sterk en compact Als u wilt genieten van betrouwbare, altijd parate kracht, met een minimum aan geluid, de Honda BF 40 & BF 50 bieden het allemaal en nog meer. Weinig geluid, weinig trillingen, laag benzineverbruik en laag gewicht. Maar de lichtvoetigheid van deze middengewicht maskeert een verrassende kracht. De automatische choke en de digitale ontsteking zorgen voor zorgeloos en zuinig varen. De lange stuurboom zorgt voor extra comfortabel varen, terwijl de Power Trim en Tilt versies de maximale prestaties uit uw boot halen.

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.