BF80, BF100

BF80, BF100

Pure kracht Voor de snellere tochten, voor het afleggen van grotere afstanden of voor de voortstuwing van de wat zwaarder boten: als het op prestaties aankomt overtroeft er geen motor de Honda buitenboordmotoren in deze klasse. Deze motoren munten uit door hun soepele loop, het lage brandstofverbruik en hun krachtige prestaties. Al deze facetten zijn typerend voor Honda buitenboordmotoren.

BF80 en BF100

Perfect voor elk avontuur op zee In het algemeen stelt 4-takt technologie de nieuwe maatstaf voor een laag brandstofverbruik. Honda motoren overtreffen die nieuwe standaard ruimschoots. Baserend op de Honda Civic auto motor, bezitten de BF100 en BF80 een uniek ontworpen motorblok. Met een extra degelijk staartstuk en een vliegwiel dat laag, aan de onderkant van de motor is gemonteerd. De voordelen voor u: soepel varen en een perfecte handelbaarheid.


Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.