BF8 en BF10

BF8, BF10

Vergroot uw vrijheid op het water Als u met uw zeilboot in een luwte raakt, of na een lange dag een haven binnenloopt, is een betrouwbare buitenboordmotor het belangrijkste. Honda’s buitenboordmotoren in de categorie 8 – 20 PK laten uw zorgen om zeker de haven binnen te lopen vergeten. Betrouwbaar, zuinig in gebruik, trillingsarm en zeer stil. U vaart dus altijd vertrouwd, ongeacht het doel van uw nautische avonturen.

BF8/ BF10                                                                                                  

Flexibel, betrouwbaar en sterk. Optimaal vermogen door electronische ontsteking.

Meer vrijheid op het water De snelste en lichtste, geen enkele andere 10 PK 4-takt buitenboordmotor kan tippen aan de kracht en de prestaties van Honda’s BF 10. Hij levert de beste acceleratie vanaf elk toerental en heeft het laagste stationaire toerental voor als u wilt trollen. Beide buitenboordmotoren verzekeren een optimale verbranding dankzij het waterproof digitale ontstekingssysteem.

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.