Mercury Fourstroke 150 pk

Fourstroke 150 pk

Sterker. Lichter. Duurzamer.
Een gigantisch slagvolume en de lichtste 150 pk sterke viertaktmotor in deze klasse.

  • Motortype 4-cilinder lijnmotor, Enkele bovenliggende nokkenas (SOHC) 8 kleppen
  • Cilinderinhoud (L) 3.0
  • Toerental bij volgas 5000-5800
  • Besturing Compatibel met Big Tiller, Dubbele kabel, mechanisch, Elektrohydraulische stuurbekrachtiging als optie verkrijgbaar op Duals, Hydraulische stuurbekrachtiging
  • Drooggewicht *Lichtste model beschikbaar206 kg

Mercury Fourstroke 150 p

Informatie

Prestaties, duurzaamheid en efficiëntie.

Deze 3-liter viercilindermotor met enkele bovenliggende nokkenas ontwikkelt moeiteloos een vermogen van 150 pk. De royale cilinderinhoud staat garant voor meer vermogen bij een lager toerental. Daardoor is de motor uiterst duurzaam en hebt u er geen omkijken naar.

Mercury bovenliggende nokkenas

Compact en veelzijdig.

Dit is de lichtste viertaktbuitenboordmotor van 150 pk op de markt. Dankzij het slimme ontwerp is de 150 pk Mercury FourStroke bijna 10 kg lichter dan zijn naaste viertaktrivaal en is hij slechts het gewicht van een accu zwaarder dan een tweetaktmotor. De potentiële toepassingen van deze motor zijn eindeloos en omvatten onder meer bay boats, boten met poling platforms en pontons met zwemplatforms.

Mercury Fourstroke voordelen
Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.