Optimax

Go for the max. Bent u op zoek naar hoog vermogen voor professionele toepassingen en eist u tegelijk ook een zuinige en milieuvriendelijke werking? Dan biedt Mercury OptiMax dé oplossing. Met uw OptiMax ervaart u adembenemende acceleraties en onovertroffen topsnelheden. U zult telkens op nieuw enthousiast zijn over de rookvrije en uiterst stille werking. Voorts is er de enorme brandstofbesparing, gemiddeld 45% en zelfs tot 80% bij stationair toerental. Ook de emissie bedraat tot 80% minder dan klassieke tweetakt buitenboordmotoren. OptiMax is gebouwd voor een naadloze integratie met SmartCraft, wat vaarplezier perfect controleerbaar maakt. SmartCraft is het meest geavanceerde bootcontrolesysteem dat borg staat voor veiligheid, controle en gemoedsrust. Kortom, voor onverstoorbaar plezier op het water.

Vermogen in hart en ziel

Het revolutionaire OptiMax systeem is gebouwd rond beproefde Mercury-technologie en zorgt voor een schone en soepele werking via een tweetrapsbrandstofinjectie en een elektronisch gestuurd multipuntsmeersysteem. De speciale krachtbron, de Optimax 250 PK XS versie wordt toegevoegd aan de geavanceerde 225 PK, 200 PK, 150 PK en 115 PK prestatiegericht V6-lijn motoren. Al deze krachtbronnen zorgen voor adembenemende celeraties met een 45% lager brandstofverbruik dan klassieke tweetaktmotoren. Stil, schokloos en rookvrij, OptiMax is ontegensprekelijk een van de meest geavanceerde buitenboordmotorenlijn op de markt.

De laatste toevoegingen in de Mercury OptiMax lijn zijn drie 1.5-litermotoren die nieuwe referenties introduceren voor lage-emissie motoren met middelhoog vermogen. Ze zijn verbazend licht, maar pakken uit met stoere prestaties. Andermaal het resultaat van het meesterschap van Mercury in buitenboordmotoren. Deze Mercury OptiMax motoren met directe injectie zijn schoon, krachtig en voorbereid voor SmartCraft. Ze worden gestuurd door een exclusieve processor van Mercury, het hart van een motormanagement dat elk vergelijkbaar systeem in de bootwereld overtreft. Net als met de V6 OptiMx modellen, levert het brandstofsysteem een besparing van 45% op tegenover vergelijkbare tweetaktmotoren.

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.