Verado

Er ontstaat beroering op het water. Mercury -de rotsvaste waarde op het water- introduceert de eerste volledig nieuwe buitenboordmotor sinds meer dan 50 jaar: de Verado Supercharged viertaktmotor. Deze 2,6 L zescilinder-lijnmotor is de krachtigste, stilste, snelste en meest betrouwbare buitenboordmotor die ooit werd gebouwd. Maar de Mercury Verado is meer dan een buitenboordmotor: hij is wereldwijd het enige volledig geïntegreerde buitenboord-aandrijfsysteem dat verbluffend vermogen combineert met een engeëvenaarde respons via SmartCraft Digital Throttle & Shift. Met de elektrohydraulische stuurbekrachtiging behoort stuurweerstand voorgoed tot het verleden en maken bootbezitters kennis met een ongekende soepelheid. De Verado zorg voor een revolutie in de bootwereld.

De krachtigste viertakt buitenboordmotor ter wereld

Verado is veel meer dan een nieuwe klasse buitenboordmotoren. Hij is in zijn soort het enige volledig geïntegreerde aandrijfstysteem op het water. Bij de ontwikkeling van de Verado werkten de ingenieurs van Mercury samen met een aantal wereldwijd toonaangevende engineeringbedrijven, om gebruik te kunnen maken van de best beschikbare technologie. Het resultaat is een geïntegreerd controlesysteem dat zijn gelijke niet kent. Van de elektrohydraulische stuurbekrachtiging en de SmartCraft Digital Throttle & Shift tot de nieuwe generatie van Engine Guardian zelfdiagnose-instrumenten… De Verado biedt een nooit gezien niveau van interactie tussen bestuurder en boot.

Alle traditionele mechanische kabels werden vervangen door een datakabel voor het informatieverkeer tussen de computer van de motor en de systeembesturingsmodule onder het instrumentenpaneel. Alles in het geïntegreerde controlesysteem van de Verado is ontworpen om de interactie tussen u en de motor te verbeteren. Van de SmartCraft Digital Throttle & Shift tot de ongelooflijk soepele en lichtwerkende elektrohydraulische stuurbekrachtiging, op alle niveaus werden mechanische kabels overbodig. Het resultaat: een ongeëvenaard controleniveau. Verado werd als buitenboordmotor geconcipieerd, ontworpen, gebouwd en getest om te komen tot een in alle opzichten superieure krachtbron.

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.