F2.5

Zelfs de kortste boottochtjes kunnen een fantastisch avontuur worden met de F2.5. Dus trek er op uit en geniet ervan! De viertaktmotor in de gestroomlijnde behuizing zit boordevol grensverleggende Yamaha technologie, en pure kracht! Voldoende vermogen om u overal te brengen waar u wilt. De F2.5 beschikt standaard over een superieure bediening, wendbaarheid en betrouwbaarheid, met gebruiksvriendelijke besturingselementen en trillingsvrije prestaties. De grote, comfortabele draaggreep maakt van de F2.5 een optimaal draagbare en gebruiksvriendelijke motor, en voegt een nieuwe dimensie toe aan het varen met een kleine boot. Daarnaast is het ook een ideale hulpmotor voor zeiljachtbezitters.

Stuurhendel met schakeling


Doorgaans zijn alleen grotere motoren uitgerust met een fullsize schakelhendel, maar voor de F2.5 is het echt een pluspunt om zo eenvoudig in de stand Vooruit te kunnen schakelen (of Neutraal voor het opwarmen van de motor of in ondiep water). Dankzij het gemak van de 360º besturing hebt u alles volledig onder controle.

360º besturing voor optimale wendbaarheid


De eerste keer al dat u de F2.5 meeneemt op het water zult u al snel merken hoe uitzonderlijk wendbaar hij is. De volledig 360º besturing biedt uitzonderlijke wendbaarheid, waardoor u bijzonder eenvoudig in en uit krappe ruimtes kunt manoeuvreren. Een belangrijk voordeel is ook dat u zonder te schakelen kunt overgaan naar achteruit varen en omgekeerd.

Ingebouwde brandstoftank

Als u er echt op uit wilt, moet u voldoende ruimte hebben voor alle noodzakelijke spullen, zoals een extra doos aas of een extra koeltas met hapjes en drankjes voor u en uw vrienden. Om u meer ruimte te geven in de boot, beschikt de zuinige F2.5 over een ingebouwde brandstoftank, waardoor er geen externe tank meer nodig is.

Robuuste stuurhendel met comfortabele draaigasgreep


De robuuste stuurhendel van de F2.5, met een grote en comfortabele draaigasgreep, biedt u een optimale controle over de motor, terwijl de zijdelings gemonteerde schakelhendel eenvoudig te bedienen is. Hierdoor kunt u uw boot gemakkelijk en nauwkeurig besturen. De manoverboordschakelaar en gaskabel zijn geïntegreerd in het ontwerp.

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.