Ribeye

Meer informatie volgt

Stuurhendel met draaigreep (M26 en M20)

Profiteer van een grotere veelzijdigheid met de kantelbare en uitschuifbare stuurhendel op de modellen M26 en M20. Met een kantelhoek tot 45° en uitschuifmogelijkheid tot 15 cm kan hij gemakkelijk worden aangepast aan elke situatie. Zowel de M26 als de M20 hebben bovendien een comfortabel gevormde handgreep.

Veelzijdige stuurweerstandsregeling (M26 en M20)

Met een innovatieve kraag, boven de motorbevestiging, kunt u de stuurweerstand gemakkelijk naar wens aanpassen. Loszittend voor moeiteloos sturen of vastgedraaid om rustig rechtuit te kunnen varen.

Onverwoestbare composiet-as

Onze uiterst hoogwaardige composiet-assen zijn sterker dan staal, praktisch onverwoestbaar en wanneer zij iets raken geven zij mee alvorens weer in hun oorspronkelijke positie terug te keren. Zij knikken, breken, roesten of corroderen niet.

Stille kracht

De extra grote wikkelingen en commutators voeren de warmte af, waardoor de motor minder warm wordt, de batterijcapaciteit wordt vergroot en de levensduur van de motor wordt verlengd, terwijl het unieke lagersysteem wrijving vermindert om geluiden te voorkomen die de vissen zouden kunnen verjagen. Geniet van de stilte om u heen, geniet van het Electric Drive vaargemak.

Quick Lock Cam diepteverstelling

Verander eenvoudig en betrouwbaar van diepte met de Quick Lock Cam diepteverstelling. Deze slimme voorziening maakt diepteverstelling eenvoudig en zorgt voor een perfecte vergrendeling om uw motor op de plaats te houden waar u deze wilt.

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.