BRIG Rib boten

BRIG Rib boten

BRIG RIB’s worden volledig op locatie ontworpen en gebouwd op het hypermoderne hoofdkantoor van 100.000 vierkante meter in Europa. Daar ontwikkelt ons deskundig team van ontwerpers en ingenieurs (waaronder een kernteam van ex-militaire luchtvaarttechnici) nieuwe aero- en hydrodynamische theorieën om voortdurend de grenzen van het conventionele bootontwerp te verleggen.

BRIG Rib boten modelen

Brig Eagle series

Eagle serie

Performance Meets Elegance

De BRIG Eagle is een snelle toerboot, die zich onderscheidt als een duidelijke leider in zijn klasse, een combinatie van hedendaagse styling met comfort en prestaties. De BRIG Eagle-serie is net zo thuis als een high-performance vaartuig, of gewoon het perfecte platform voor een ontspannen familiedag op het water.

BRIG Navigator series

Navigator

Better by design

Val op met de iconische vormgeving van de BRIG Navigator-serie. De brede kuip, vierkante boeg en extra brede tubes houden u droog en bieden de beste stabiliteit in z’n klasse. Of het nu gaat om een offshore-expeditie, of genieten van watersport met uw gezin. De robuuste Navigator-serie zal biedt u veiligheid en comfort.

BRIG Falcon Rider series

Falcon Rider

Efficient and focused

De Falcon Rider-serie richt zich op praktische bruikbaarheid en meerwaarde. Het minimale ontwerp resulteert in een lichtgewicht vaartuig dat maximale brandstofefficiëntie biedt, met behoud van de klassieke BRIG-ontwerpkenmerken.

BRIG Falcon Tender series

Falcon Tender

Fiberglass Hull option

Falcon Tenders, een variatie op de Falcon-serie, zijn speciaal uitgerust met een stevige, stijve romp voor gebruik als tenders aan boord van motorboten en jachten, evenals voor recreatie. De sterke glasvezelromp in combinatie met opblaasbare drijfbuizen zorgen elke keer weer voor een droge, soepele vaart.

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.