Honwave Opblaasboot

Kies de Honwave opblaasboot die het beste bij uw wensen aansluit. Er zijn verschillende bodemtypes, lengtes en groottes verkrijgbaar.  

Honwave prijslijst:

Types

De RIB Honwave opblaasboten zijn leverbaar met drie verschillende bodemvarianten: Lattenbodem, Aluminium vloerdelen en V-Airdeck. (opblaasbare V-bodem). Onze Honwave RIB opblaasboten zijn draagbaar en licht, en daardoor perfect als kleine boot voor varen langs de kust, vissen of gewoonweg over het open water glijden. Met de toevoeging van een Honda buitenboordmotor hebt u een geweldig duo voor op het water. Dat komt doordat onze innovatieve opblaasbare drijvers met grote diameter garant staan voor drijfvermogen en stabiliteit van topkwaliteit. En met de optie van een V-vormige romp zijn zelfs de ruigste vaartochten geen probleem.

Honwave opblaasboten

Honwave_lattenbodem

Opblaasboten met Lattenbodem

Lees verder…

Honwave opblaasboten

Honwave_aluminium_vloer

Opblaasboten met Aluminium bodem

Lees verder…

Honwave opblaasboten

Honwave_Airdeck

Opblaasboten met V-Airdeck

Lees verder…

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.