Liberty 440

De Liberty 440 is het kleinste model uit de Liberty sloepenlijn. Deze sloep is een ideale familie boot en makkelijk trailerbaar. Standaard is de boot voorzien van een stuurconsole, kussens en een zonnedek.

De boot is ruim ingedeeld en voorzien van veel opberg mogelijkheden. Voorin is een rondzit waar 5-6 personen kunnen zitten. Deze is om te bouwen tot een zonnedek. In de punt is een opbergruimte. Achter is een brede zitbank waar twee personen kunnen zitten. Onder de zitbank is ruimte voor de benzinetank en de accu. De boot heeft een zelflozende kuip.

Specificaties:

Lengte: 4.35 m
Breedte: 1.75 m
Gewicht: 250 kg
Aantal Personen: 5
Doorvaarhoogte: 80 cm
Max pk: 25 pk

Prijs incl btw excl buitenboordmotor: € 3995,-

Verkrijgbaar in de kleuren: Zwart, Blauw, Wit.

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.