Liberty 475 xl

De Liberty 475 XL is net is groter dan zijn voorganger de 4.70. De kuip van dit model is dieper en breeder, en daardoor is er meer comfort aan boord van de boot. Deze sloep is een ideale familie boot en makkelijk trailerbaar.

De boot is ruim ingedeeld en voorzien van veel opberg mogelijkheden. Voorzin is een rondzit waar 5-6 personen kunnen zitten. Deze is om te bouwen tot een zonnedek. In de punt is een opbergruimte. Achter is een brede zitbank waar twee personen kunnen zitten. Onder de zitbank is ruimte voor de benzinetank en de accu. De boot heeft een zelflosende kuip.

Specificaties:

Lengte: 4.75 m
Breedte: 1.85 m
Gewicht: 310 kg
Aantal personen: 6
Doorvaart Hoogte: 80 cm
Diepgang: 35 cm
Max pk: 15 pk
Prijs incl. BTW ecxl. motor: € 4995,-

Verkrijgbaar in de kleuren: Zwart, Blauw, Wit.

Standaard is de boot voorzien van RVS kikkers, Ankerluik, Toilet voorziening, luxe markilux kussenset met rugleuningen, een stuurconsole, opstapjes, opbergvakken en een uitneembaar zonnedek.

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.