Liberty 555 Tender

De Liberty 555 Tender Is een Italiaanse gelijnde sportieve sloep. De boot wordt voorzien van een buitenboord motor, maar deze wordt in een bun geplaatst. Hierdoor is de motor uit het zicht. Zijn zeer gestroomlijnde spiegel geeft de boot een sportieve uitstraling.

De boot is ruim ingedeeld en voorzien van veel opbergruimte. In de kuip van de boot is een ruime rondzit welke geheel doorloopt tot aan het console. Hierdoor is er ruimte voor zeker 6 personen. Deze is om te bouwen tot een zonnedek. In de punt is een opbergruimte. Achter is een brede zitbank waar twee personen kunnen zitten. Onder de zitbank is ruimte voor de benzinetank en de accu. De boot heeft een zelflozende kuip

Specificaties:
Lengte: 5.55 m
Breedte: 1.95 m
Gewicht: 400 kg
Aantal personen: 6
PK max: 20 pk
Prijs excl. motor incl. BTW.: € 9.995,-

Standaard uitrusting:
RVS kikkers, Ankerluik, luxe kussenset,
Stuurconsole, opstapjes, Luxe kabelaring
4 bak kisten waarvan 1 als koelkist
geïntegreerd zwemplateau, Luxe kabelaring

Opties:
Cabriokap met kuipzeil: € 1.595,-
Zonnedek met kussen : € 395,-
Eco toiletvoorziening : € 95,-

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.