Liberty 575

De Liberty 575 is de meest populaire boot uit de Liberty lijn. Doordat de motor bij dit schip in een bun geplaatst wordt is deze uit het zicht en is er daardoor veel minder geluid tijdens het varen.

De boot heeft een ruime indeling. Voorin heeft de boot een ruime rondzit voor 6 personen. Deze rondzit is om te bouwen tot een comfortabel zonnedek. Daarnaast heeft de sloep een diepe kuip, met rondom hoge rugkussens. Aan weerszijde van de boot zitten grote opbergvakken. Achter is een brede zitbank waar 2 personen kunnen zitten. Onder de zitbank is ruimte voor de benzinetank en de accu.

Specificaties:

Lengte: 5.75 m
Breedte: 2.15 m
Gewicht: 600 kg
Aantal personen: 6
Doorvaart Hoogte: 80 cm
Diepgang: 40 cm
Max pk: 25 pk
Prijs incl. BTW excl. buitenboordmotor: € 9.995,-

Verkrijgbaar in de kleuren: Zwart, Blauw, Wit.

Standaard is deze boot al zeer compleet en voorzien van RVS kikkers, Ankerluik, Toilet voorziening, Luxe markilux kussenset met rugleuningen, een stuurconsole, kabelaring, koelkist, opstapjes, opbergvakken en uitneembaar zonnedek.

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.