Liberty 590 Tender

De Liberty 590 Tender Is een sportieve sloep. De boot wordt voorzien van een buitenboord motor, maar deze wordt in een bun geplaatst. Hierdoor is de motor uit het zicht. Zijn zeer gestroomlijnde spiegel geeft de boot een sportieve uitstraling. De boot is ruim ingedeeld en voorzien van veel opbergruimte. In de kuip van de boot is een ruime rondzit welke geheel doorloopt tot aan het console. Hierdoor is er ruimte voor zeker 5 personen. Deze is om te bouwen tot een zonnedek. In de punt is een opbergruimte. Achter is een brede zitbank waar twee personen kunnen zitten. Onder de zitbank is ruimte voor de benzinetank en de accu. De boot heeft een zelflozende kuip.

Liberty 590 Tender

Specificaties: Lengte: 5.90 m

Breedte: 2.15 m

Gewicht: 600 kg

Aantal personen: 8 PK

max: 25 pk

Prijs excl. buitenboordmotor incl. BTW: € 10.995,-

Standaarduitrusting:

RVS kikkers

Ankerluik

Luxe kussenset

Stuurconsole met RVS stuur

Opstappen

Luxe kabelaring 4 bakkisten waarvan 1 met koelkist Geïntegreerd zwemplateau Opties: Cabriokap met kuipzeil : € 1.695,- Zonnedek met kussen : € 395,- Eco toiletvoorziening : € 95,- Meerprijs Diamond bekleding : € 800,-

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.