Ranieri International

Sportief, Stijlvol,en veelzijdig

Een Italiaanse volbloed; Elegant, stijlvol en van tijdloze schoonheid met gevoel voor design en detail. Elke Ranieri International combineert Italiaanse flair en innovatieve ontwerpmethodes aan onovertroffen vaareigenschappen.

Slikkendam watersport is Importeur & dealer van Ranieri International.

Ranieri Lines

voyager-open-line

OPEN LINE

De Open Line is de meest bekende serie boten van Italiaanse botenbouwer Ranieri International. De Voyager modellen bieden ideale mogelijkheden om de gehele dag op het water te kunnen vertoeven.
Lees verder…

shadow-sundeck-line

SUNDECK LINE

De zonnedek ofwel Shadow Line modellen behouden het ruime en open karakter van de Voyager, maar nu gecombineerd met een groot zonnedek op de boeg.
Lees verder…

atlantis-cabin-line

CABIN LINE

De Ranieri International Cabin Line is een serie boten waarmee je een langere tijd heerlijk kunt genieten op zowel kleine als grotere wateren.
Lees verder…

sport-fishing-line

SPORT FISHING LINE

De Sport Fishing line van Ranieri International bestaat uit een aantal bestaande en nieuwe modellen. De naam zegt het al, het gaat hierbij om sportieve vis boten, waarmee je met het hele gezin comfortabel kan vissen of toeren.
Lees verder…

Cayman Line

CAYMAN LINE

Met de Cayman Line levert Ranieri een range hoogwaardig gebouwde RIB’s met geweldige vaareigenschappen. Zie ook onze Cayman 19 S Najaarsaanbieding!

Lees verder…

Ranieri International

In 50 jaar tijd heeft Ranieri een fantastische reputatie opgebouwd door de productie van kwaliteitsboten met Italiaans design.

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.