CABIN LINE

De Ranieri International Cabin Line is een serie boten waarmee je een langere tijd heerlijk kunt genieten op het water. Zowel in kleine als grotere wateren voelen deze krachtpatsers zich thuis.

Afgezien van de bekende SL 24 bestaat de Cabin Line inmiddels volledig uit Atlantis modellen. De Atlantis varianten hebben veel overeenkomsten met de Sundeck Line modellen. Het verschil zit met name in de binnenruimte van deze boten. Bij de Atlantis is het zonnedek kleiner uitgevoerd, daarvoor zijn mooie brede gangboorden in de plaats gekomen waardoor het gehele dek rondom uitstekend toegankelijk is. Door de verhoogde polyester opbouw ontstaat meer bruikbare ruimte in de cabine. Hierdoor wordt een langer verblijf op het water nog comfortabeler.

Cabin Line

Next 370 SH Exclusive

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.