CAYMAN LINE

Ranieri International heeft enkele jaren geleden de RIBS divisie toegevoegd aan de bestaande botenrange. De nieuwe Cayman Line RIB’s worden geproduceerd met hetzelfde hoogwaardige afwerkingsniveau en aandacht voor detail. Er bestaan 3 uitvoeringen: De robuuste en doelgerichte Sport. De luxueuze Sport Touring en de specifiek voor de duiksport ontwikkelde Sport Diving modellen.
Kenmerkend voor de Cayman RIB is de diepe polyester V-romp, gestroomlijnde afwerking en gunstige gewichtsverhouding. Dit zorgt voor ideale vaareigenschappen en uitstekende prestaties zelfs met minder PK’s. De meeste RIB’s zijn hierdoor gemakkelijk trailerbaar.

Cayman Line

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.