OPEN LINE

De Open Line is de meest bekende serie boten van Italiaanse botenbouwer Ranieri International. De Open Line begint met de compacte Revolution. Daarna volgt de uitgebreide Voyager range met maar liefst 11 verschillende modellen. Vanaf de ca. 5 meter lange Voyager 17 t/m de luxueuze Voyager 30 van ruim 9 meter. Kortom de Open Line biedt voor zowel een beginnende watersporter als de ervaren schipper een passende oplossing. De Voyager modellen bieden ideale mogelijkheden om de gehele dag op het water te kunnen vertoeven. Waterskiën, vissen of gewoon lekker toervaren,  Het open karakter en doordacht ontwerp gegarandeerd u maximale bewegingsvrijheid aan boord.

Met de komst van de Voyager S modellen toont Ranieri International de nieuwe koers met vernieuwende hi tech productiemethoden en innovatief design. Ook zien we bij de S varianten een verdere doorontwikkeling van de befaamde getrapte H.I.S. (Hull Innovative System) V rompen terug.

Open Line

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.