Ranieri Open Line Voyager 17

In de afgelopen jaren is de Voyager 17 de allrounder bij uitstek gebleken. De Ranieri International Voyager 17 combineert prachtige ronde vormen met praktische robuustheid. Wanneer U kiest voor het ruime sop of voor toervaren door de kanalen en plassengebieden, de diepe V romp Voyager 17 maakt elke vaartrip een genot. Koersvast stevent u op uw doel af.

Indeling van de boot:

Kenmerkend voor de Voyager 17 is de goede zitpositie van de zitgelegenheden. De ruime ronde achterbank is voorzien van een fraai afgewerkte hoge rugleuning. Verder bevindt zich aan bakboord de zwemtrap welke in opgeklapte toestand verzonken is op het achterdek. De bestuurdersbank is gepositioneerd in het midden van de boot welke plaats biedt aan 2 personen. De boeg van de Voyager 17 is uitgevoerd met een verbazingwekkend groot zonnedek. Het zonnedekplateau kan tevens als tafel dienst doen.

Consoleboot Voyager 17

Specificaties:
Lengte : 5.10 meter
Breedte : 2.10 meter
Gewicht: 380kg.
Personen:6
Max. vermogen : 75 pk
Brandstoftank opt. 70 lt.
Watertank: opt. 60 lt.
CE-C

Prijs incl. BTW zonder motor: € 14.250,-

Standaard is deze boot voorzien van:

Kussens en zonnedekkussens
Zwemtrap
Stuurinrichting

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.