Ranieri Open Line Voyager 19 S

Deze Ranieri International Voyager 19 S is totaal anders dan de normale uitvoering. De strakkere lijnen volgen de nieuw ingezette design filosofie van Ranieri. De 19 S is ca. 10 cm langer dan de normale 19. Ook de console is volledig nieuw ontwikkeld. De bekleding is voorzien van zwarte accenten. Hierdoor krijgt de boot een moderne en trendy uitstraling. Op deze boot is navigatie verlichting standaard

Specificaties:
Lengte: 5.65 m
Breedte: 2.20 m
Gewicht: 600 kg.
Personen:7
Max. vermogen: 140 PK.
Brandstoftank: 105 lt. Optioneel
Water tank: 60 lt. Optioneel
CE keurmerk: C

Prijs incl. BTW zonder motor: € 19.900,-

Standaard is deze boot voorzien van:

kussens en zonnedekkussens
Navigatieverlichting
lenspomp
Zwemtrap
Stuurinrichting

Slikkendam vaart samen met Boats en Lifestyle magazine op de nieuwe meren bij Amsterdam en test hierbij de Ranieri International Voyager 19 S. Zie hier het filmpje.


Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.