Ranieri Open Line Voyager 21 S

De S-line die nu bestaat uit de Voyager 18 S, Voyager 19 S en de Voyager 26 S, is uitgebreid met de Voyager 21 S en de Voyager 23 S.
Deze modellen zijn een perfecte aanvulling in de S-line van Ranieri International.

De Voyager 21 S heeft net als de Voyager 26 S en ruime rondzit in de punt en een console waarvan een kleine cabine gemaakt is. Hierin kan prima een toillet geplaatst worden. Zo heeft dit model het comfort van een kajuit-boot maar de open ruimte van een open console boot.

Specificaties

Lengte: 6.30 m
Breedte: 2.40 m
Personen: 6
Gewicht: 1150 kg
Max vermogen: 200 pk
Brandstoftank: 240 ltr.
Watertank: 80 ltr.
CE keurmerk: C

Prijs incl. BTW zonder motor: € 30.900,-

Standaard is de boot voorzien van:

Kussens en zonnedekkussens
Navigatieverlichting
Lenspomp
Brandstofmeter
Chemisch toilet afgewerkt met eiken hout
Bestuurdersbank met rugleuning
Zwemtrap
Opbergvakken aan de zijkant
Mechanische besturing
Elektrische hoorn

De Voyager 21 S is standaard te leveren met een stand up seat of een bestuurdersbank, waaronder bij beide een wasbakje en mogelijkheid voor een kookplaatje zit.
Een optie is om de Voyager 21 S uit te voeren met luxe sport stoelen. Zoals hieronder afgebeeld.

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.