SPORT FISHING LINE

De Sport Fishing line van Ranieri International bestaat uit een aantal bestaande en nieuwe modellen. De naam zegt het al, het gaat hierbij om sportieve visboten, waarmee je met het hele gezin comfortabel kan vissen of toeren.
De CLF modellen zijn voorzien van een comfortabele ruime cabine waar 2 tot 4 slaapplekken te vinden zijn, afhankelijk van het model.

De CLF 30 is een combinatie van luxe gezins boot en luxe visboot. Door de grote is deze zeer geschikt om met de hele familie lange tochten te maken.

Naast de CLF modellen zijn er recent 2 nieuwe modellen bij gekomen. Dit zijn de Predator 222 en de Interceptor 222. Deze 2 modellen zijn wat betreft het onderwatschip identiek aan elkaar. Het verschil zit in de opbouw. De Predator 222 heeft een gesloten neus, en hierdoor meer binnen ruimte. De Interceptor heeft een open neus, waardoor er meer loopruimte gecreëerd wordt.

Sport Fishing Line

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.