Ranieri Sport Fishing Line Interceptor 222

Ranieri Sport Fishing Line Interceptor 222

De nieuwe Ranieri Interceptor 222 is qua rompconstructie identiek aan de Predator 222. Het verschil zit in de opbouw. De Interceptor heeft zowel een open voor als achterdek. Het betreft dus een echte Walkaround waardoor nog meer loopruimte gecreëerd wordt.

De cabine in de console voorzien van patrijspoorten is bedoeld als bergruimte of optioneel toilet. Boven de stuurinrichting en console kan optioneel een solide hardtop gemonteerd worden op een RVS frame. De gehele boot is overigens standaard afgemonteerd met roestvrij staal beslag. De geheel nieuw ontwikkelde HIS romp is een van de eerste van de komende Ranieri generatie. De standaarduitrusting omvat o.a.  Luxe bestuurdersbank, 3 geïsoleerde vis-bunnen, 2 RVS hengelhouders, externe wastafel in de kuip en nog veel meer. De achterzitting op het achterdek is opklapbaar om extra ruimte beschikbaar te kunnen maken. Laat je fantasie de vrije loop en ga het avontuur aan!

Specificaties:
Lengte: 6.60 m
Breedte: 2.50 m
Gewicht: 1400 kg.
Personen: 8
Max. vermogen: 230 PK.
Brandstoftank: 240 lt.
Water tank: 50 lt.
CE keurmerk: C

Prijs incl. BTW zonder motor: € 41.250,-

Standaard is de boot voorzien van:

Blower
Cabine in console
Hydraulische trimvlakken
Douche systeem
Brandstofniveaumeter
Wastafel in de kuip
Navigatie verlichting
Windscherm
Automatische bildgepomp
2 RVS hengelhouders
12V  aansluiting
HISS stepped hull
Witte romp
Telescopische zwemtrap
Opklapbare achterzitting
RVS bestuurdersbank
Watertank
Brandstoftank
Complete RVS railing
Hoofdschakelaar
Monokabel besturing
Elektrische hoorn
3 geïsoleerde vis-bunnen

Hier een Impressie van de Ranieri Interceptor 222 & Predator 222


Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.