Ranieri Sport Fishing Line Predator 222

De Ranieri Predator 222 is bij de eerste aanblik al onderscheidend vormgegeven. De Predator heeft een ruim open achterdek en boegontwerp met een compact zonnedek. Het achterdek biedt veel ruimte, omdat het niet wordt beperkt door een volledig afgesloten cockpit.

De knusse cabine is gelegen in een afzonderlijk gedeelte aan de voorzijde en o.a. voorzien van patrijspoorten. Boven de stuurinrichting en console kan optioneel een solide hardtop gemonteerd worden op een RVS frame. De gehele boot is overigens standaard afgemonteerd met roestvrij staal beslag. De geheel nieuw ontwikkelde HIS romp is een van de eerste van de komende Ranieri generatie. De standaarduitrusting omvat o.a.  Luxe comfort stoelen, 4 geïsoleerde vis-bunnen, 2 RVS hengelhouders, externe wastafel in de kuip en nog veel meer. Alle zittingen op het achterdek zijn opklapbaar om extra ruimte beschikbaar te kunnen maken. Laat je fantasie de vrije loop en ga het avontuur aan!

Specificaties:
Lengte: 6.60 m
Breedte: 2.50 m
Gewicht: 1500 kg.
Personen: 8
Max. vermogen: 230 PK.
Brandstoftank: 240 lt.
Water tank: 50 lt.
CE keurmerk: C

Prijs incl. BTW zonder motor: € 44.900,-

Standaard is de boot voorzien van:

Luxe afwerking cabine
blower
Kajuit in de boeg
Dinette in de cabine
Hydraulische trimvlakken
Douche systeem
Brandstofniveaumeter
Wastafel in de kuip
Navigatieverlichting
12 V aansluiting
2 comfort stoelen
2 RVS hengelhouders
4 Geïsoleerde visbunnen
Windscherm met RVS afwerking
Vluchtluik in de boeg
Eiken vloer
Automatische bildgepomp
Schuifdeur
Bekerhouder op console
HIS stepped hull
Witte romp
Telescopische zwemtrap
Opklapbare achterzitting
Watertank
Brandstoftank
Complete RVS railing
Hoofdschakelaar
Monokabel besturing
Elektrische hoorn

Hier een Impressie van de Sport Fishing Predator & Interceptor 222


Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.