Ranieri Sundeck Line Shadow 30

Ranieri International Shadow 30, is een combinatie van technologie en traditie. Er is aandacht geschonken aan ieder detail. Een boot ontworpen voor weekend tochten of langere vakantie.

De cabine is ingericht met hoogwaardige en stijlvolle materialen met een geriefelijke indeling. De 4 slaapplaatsen en een apart toilet maken de Shadow 30 helemaal compleet. De achterkuip geeft veel comfort en heeft een zeer groot zonnedek aan de boeg. Door de speciale rompconstructie met het HIS-systeem (Hull Innovative System) wordt het brandstofgebruik gunstig beïnvloed. Deze Ranieri International Shadow 30 kan worden uitgerust tot een maximum vermogen van maar liefst 700 PK.

Specificaties:
Lengte: 9.30m.
Breedte: 3.00m.
Gewicht: 2900 KG.
Personen: 12
Bedden: 4
Max. vermogen: 700PK
Brandstoftank: 600 lt.
Water tank: 100 lt.
CE keurmerk: B

Prijs: € 118.250,-

Standaard is de boot voorzien van:

Luxe afwerking cabine
Kompas
Kussens en zonnedekkusens
gasfornuis
koelkast in Cabine
douche
stereo-installatie
Brandstofmeter
Watertankmeter
Wasbakje
Navigatieverlichting
Boegrol
lenspomp
Teakhout in cabine
220v walstroom
Elektrische ankerlier
Zwemtrap
luxe bekleding
Opbergvakken aan de zijkant
hydraulische besturing
elektrische hoorn
Marine wc

Hier een video impressie van de Shadow 30.


Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.