Terhi 300 Sail

Terhi 300 Sail

De Terhi 300 is een zeilboot voor 1 of 2 personen. Deze boot heeft een deelbare koolstof mast van 2.70 m lang met een groot zeil van 4.2 m2. Hiermee heeft de boot uitstekende vaareigenschappen.
Deze boot is naast het zeilen ook uistekend te gebruiken als roeiboot. En met een lichte buitenboordmotor erachter is het ook een prima motorboot.

De Terhi 300 wordt geleverd met een grootzeil, koolstof deelbare mast, aluminium giek, roeiriemen met roeidollen, 2 lensgaten met plug, hoosvat, waterdichte bergruimte en aluminium roer en zwart.

Specificaties:
Lengte: 3.0 m
Breedte 1.30 m
Gewicht 53 kg

Prijs incl. BTW zonder buitenboordmotor: € 3.490,-
Afdekzeil met beugel € 375,-
Achterzitting €85,-

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.