Terhi 400 en 400c

Terhi 400 en 400c

De Terhi 400 is een roeiboot, waar ook snel mee gevaren kan worden. De romp is zo gemaakt dat deze boot met een 8 pk motor al planeerd. Hierdoor is deze boot vergelijkbaar met kleine ribs. Deze romp geeft de boot een grote stabiliteit tijdens het varen. Golven zijn voor deze boot geen probleem. De romp snijd door de golven en spreed het water naar de zijkant.
Deze boot is ook zeer geschikt als visboot. De boot kan vanaf de midden bank en de voor bank geroeid worden. Aan de zijkant is opbergruimte voor kleine spullen. Ook is er opbergruimte onder de achterbank en de bank in de punt.

Specificaties:
Lengte: 4.01 m
Breedte: 1.50 m
Gewicht: 115 kg
Personen: 4

Standaarduitrusting: roeiriemen met roeidollen, 1 lensgat met plug, hoosvat.

Extra’s:
Afdekzeil met beugel €460,-
Kussens €605,-
Railingset €170,-
Sharkfin Boegbeugel €170,-

Prijs incl. BTW zonder buitenboordmotor: € 2590,-

Tehri 400c
Als 400, met stuurconsole met stuursystem en raam.

Prijs: €3.390,-

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.