Terhi 475 Open CC

Terhi 475 Open CC

Deze consoleboot van TERHI is leverbaar in drie versies: De Open CC (Open centre console = console achterin), de Open FC (Open forward console = console naar voren geplaatst) en de Twin C (Twin console = dubbele console achterin) De hier beschreven OCC biedt veel ruimte voorin en is een echte allrounder.

Voor rustige vaarten is een buitenboordmotor met een 15 Pk voldoende, voor sportiever vaargedrag kunt u tot 60 Pk gaan.

Specificaties:
Lengte: 4.75 cm.
Breedte: 1.85 cm.
Gewicht: 345 KG.
Personen: 5
Keuring CE-C

Standaarduitrusting: 5 afsluitbare bergruimtes, batterijbox, midden stuurconsole met mechanische besturing, windscherm met raambeugel, hoofdschakelaar met bedrading, brandblusser, 2 banken, zwemtrap, zijreling, achterreling, spiegelbescherming, stootlijst, sleepoog, boegklamp, 2 achterkikkers, lensventiel, bedrading voor navigatieverlichting gemonteerd.

Prijs exl. buitenboordmotor: € 8790,-

Onderdelen en toebehoren:

Winter/opberg dekzeil € 475,-
Kussenset 3- delig met wasbare overtrek € 485,-
Consolehoes: €100,-
Cabrioletkap: €970,-

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.