Terhi 475 Open FC

Terhi 475 Open FC

Deze nieuwe consoleboot van TERHI is leverbaar in drie versies: De Open CC (Open centre console = console achterin), de Open FC (Open forward console = console naar voren geplaatst) en de Twin C (Twin console = dubbele console achterin) De hier beschreven OFC heeft een naar voren verplaatste console met een kuipstoel.
Door het naar voren brengen van het gewicht (console + stuurman) heeft de boot een mooiere balans en komt sneller in plané tijdens het varen.

Deze uitvoering nodigt dan ook uit tot sportiever vaargedrag. Dit begint bij een buitenboordmotor met een 25-30 Pk, vermogens tot 60 Pk zijn mogelijk.

Specificaties:
Lengte: 4.75 cm.
Breedte: 1.85 cm.
Gewicht: 355 KG
Personen: 5
Keuring: CE-C

Standaarduitrusting: 3 Afsluitbare bergruimtes, batterijbox, midden stuurconsole met mechanische besturing, windscherm met raambeugels, hoofdschakelaar met bedrading, brandblusser, 2 banken,1 verstelbare kuipstoel, zwemtrap, zijrelingen, achterrelingen, spiegelplaat, stootlijst, 2 boegklampen, 2 hekklampen, bergvakken voor landvasten, sleepoog, lensventiel, bedrading voor verlichting gemonteerd.

Prijs exl buitenboordmotor: €9.250,-

Onderdelen en toebehoren:

Kussenset: € 485,-
Kussen voor kuipstoel € 110,-
Winter/ opbergzeil € 475,-
Cabrioletkap bestuurder: €1.090,-

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.