Terhi 475 Twin C

Terhi 475 Twin C

Deze nieuwe consoleboot van TERHI is leverbaar in drie versies: De Open CC (Open centre console = console achterin), de Open FC (Open forward console = console naar voren geplaatst) en de Twin C (Twin console = dubbele console achterin) De hier beschreven Twin C is een nieuw concept met twee naast elkaar geplaatste consoles en veel ruimte voorin.

Specificaties:
Lengte: 4.75 cm.
Breedte: 1.85 cm.
Gewicht: 370 KG.
Personen: 5
Keuring: CE-C

Standaarduitrusting: 6 afsluitbare bergruimtes, batterij box, dubbele console,mechanische besturing, windschermen met beugels, hoofdschakelaar en bedrading,brandblusser, 4 zitbanken, zwemtrap, zij- en achter reling, spiegelbescherming, stoot lijst, sleepoog, 2 hekbolders, bergvakken voor landvasten, zelflozer, kaartenbak, bergruimte voor achter stuurkap of bimini-top.

Prijs exl. buitenboordmotor: €9990,-

Onderdelen en toebehoren:

Tussenzeil voor consoles: € 195,-
Kussenset 475 Twin: € 595,-
Aanvullend kussen met plank zonnebed: € 605,-
Opslagkleed:€475,-
Cabrioletkap bestuurder: €970,-

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.