Terhi Baby fun

Terhi Baby fun

Ideaal als dinghy voor een groter vaartuig of als eerste boot voor de toekomstige schippers van het gezin. De Terhi Baby Fun is het kleinste lid van onze roeibootfamilie. Maar qua prestaties groter dan de naam doet vermoeden.

De terhi Baby Fun is een handige, stabiele roei- en bijboot voor algemeen gebruik. De standaard meegeleverde riemen kunnen worden opgesloten in de afsluitbare roeibank.

Hijsogen voor gebruik in de davits leverbaar. Geschikt voor een kleine buitenboordmotor. (Advies: 2.5 Pk) Zoals alle TERHI modellen in stand zelflozend.

Specificaties:
Breedte: 1.30 cm.
Lengte: 2.35 cm.
Gewicht: 55 KG.
Personen: 2
Gekeurd: CE-D

Standaarduitrusting: Riemen, Dollen, Dolhouders, 1 afsluitbare berging, 1 zitbank, spiegelbescherming met beugels, stootlijst, sleepoog, 2 lensgaten met plug.

Prijs: € 1075,-

Onderdelen en toebehoren:

Afdekzeil: met Alu beugel wit: €270,-

Kussen 1- delig met wasbare overtrek: € 230,-

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.