Terhi More Fun en More Fun C

Terhi More Fun en More Fun C

Met zijn grote, diepe kuip is de TERHI More Fun een veilige boot voor allerlei doeleinden. Met kinderen, dieren, een hoop vracht of zo maar een toertocht.
Met zijn grote vrijboord (hoogte boven de waterlijn) is de More Fun tegen alle weersomstandigheden opgewassen. Vanaf 4 Pk vaart de More Fun al probleemloos rond en is veilig door kinderen te gebruiken.
Voor sportiever vaargedrag zijn vermogens met een buitenboordmotor tot 10 pk mogelijk. De More Fun is in stand zelflozend.

Specificaties:
Breedte: 1.64 cm.
Gewicht: 145 KG.
Personen: 3
Keuring: CE-C

Standaartuitrusting, 2 afsluitbare bergruimtes, 3 banken, 2 handgrepen, dolhouders,spiegelbescherming met beugels, stootlijst, sleepoog, 1 kikker voor en 2 kikkers achter, lensgat, navigatielichtbedrading gemonteerd.

Prijs: € 2735,-

Onderdelen en toebehoren:

Cabrio dekzeil 2-delig met Alu beugel. € 815,-

Kussenset 3 delig met wasbare overtrek: € 445,-

Middenconsole met Mechanische besturing en kabels: € 695,-

Windscherm voor stuurconsole: € 265,-

Terhi More Fun C

De More Fun is met zijn diepe kuip bij uitstek geschikt voor tochtjes met (kleine) kinderen. Een vlotte boot met 4 zitplaatsen. De centraal geplaatste console biedt uitstekend overzicht en alle bedieningselementen liggen onder handbereik.

Maximaal motorvermogen: 20Pk, maar met de helft vaart de More Fun C al onder alle omstandigheden vlot genoeg. Kleur: Wit met gele accenten. In stand zelflozend .

Specificaties:
Lengte : 3.40 cm.
Breedte: 1.64 cm.
Gewicht 170 KG
Personen: 3
Keuring CE-C

Als Terhi Sea Fun met zij-stuurcosole met mechanische besturing en windscherm met raambeugel, voor en achterreling.

Prijs: €3960,-

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.