Terhi Saiman

Terhi Saiman

Deze naar een originele (houten) Finse roeiboot gemodelleerde boot is de ultieme roeiboot in het TERHI programma.
Met dit type boot is jarenlang langs de kust gevist door Finse vissers.
Door de slanke vorm roeit de boot licht met een of twee roeiers. Ondanks de slanke vormgeving is de stabiliteit uitstekend.

De dubbelsterke ABS kunststofconstructie is aanzienlijk beter bestand tegen stoten en deuken dan boten die gemaakt zijn van hout of glasvezel, en is gemakkelijk te onderhouden. De boot laat zich soepel roeien en vaart licht met een buitenboordmotor.

Geschikt voor een lichte (electro) aanhangmotor tot 800 Watt of 4 Pk. Zoals alle TERHI boten in stand zelflozend.

Specificaties:
Lengte: 478 cm.
Breedte: 1.45 cm.
Gewicht: 105KG.
Personen: 4
Gekeurd: CE-D

Standaarduitrusting: Riemen, Dollen, 4 Dolhouders, 2 afsluitbare berging, 3 banken (middelste wegneembaar en verplaatsbaar),opbergvakken, spiegelbescherming , stootlijst, sleepoog, lensgat.

Prijs: € 2490,-

Optie:
Afdekzeil: met Alu beugel wit:
Kussen 3- delig met wasbare overtrek:
Railingset:
Cabrioletkap:

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.