Terhi Sea Fun en Sea Fun C

Terhi Sea Fun en Sea Fun C

De TERHI Sea Fun is voor vele doeleinden geschikt, waarbij het accent op sportieve vaareigenschappen ligt. De gematigde V-bodem loopt uit in een vlak achterschip, wat stabiliteit geeft en er voor zorgt dat de Sea Fun met weinig vermogen in plané komt. Vaart al (zeer) vlot met 4 Pk, vermogens met een buitenboordmotor tot 15 Pk zijn mogelijk. In stand zelflozend.Lengte: 4.06 cm.

Specificaties:
Lengte: 4.06 m
Breedte: 1.67 cm.
Gewicht: 140 KG.
Personen: 4
Keuring: CE-D

Standaarduitrusting: 2 afsluitbare bergruimtes, 3 banken, spiegelbescherming met beugels, 5 handgrepen, stootlijst, sleepoog, lensventiel, bergvakken, navigatielichtbedrading gemonteerd.

Prijs: €3490,-

Onderdelen en toebehoren:

Stuurconsole:€705
Raambeugel:€220,-
Sharkfin/boegbeugel Seafun: €125,-
Cabrioletkap: €890,-
Opslagkleed Seafun C: €390,-
Raam/windscherm: €280,-
Railingset: €510,-
Afdekzeil met beugel Seafun: €510,-
Kussensset: €510,-

Terhi Sea Fun C

De sportief gelijnde Sea Fun C is van alle markten thuis: even snel ergens heen, een zondagse toertocht, als visboot of zomaar lekker (snel) varen.

Voor doorsnee gebruik is 8 Pk voldoende, voor sportief varen kunt u tot 15 Pk gaan. Zoals alle TERHi boten is ook de Sea Fun in stand zelflozend.

Specificaties:
Lengte: 4.06 cm.
Breedte: 1.67 cm.
Gewicht: 165 KG.
Personen: 4
Keuring: CE-D

Standaarduitrusting: Als Terhi Sea Fun met zij-stuurconsole met mechanische besturing en windscherm met raambeugel, voor- en achterreling

Prijs: € 4490,-

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.