Van Zutphen

 

Ruim twee eeuwen kennis en passie komen terug in onze Van Zutphen sloepenlijn.
Heerlijk varen op de grachten in Amsterdam en Utrecht of de plassen in Nieuwkoop, de luxe sloepen van Van Zutphen maken deze belevenissen nóg aangenamer. Met een gezelschap op pad gaan is geen probleem. Kwaliteit staat voorop. Bij de bouw worden hoogwaardige materialen gebruikt en de sloepen hebben een uitstekend afwerkingsniveau.

De Van Zutphen Tender 500 mogen we inmiddels onze bestseller noemen. Sublieme vaareigenschappen een ruime, comfortabel ingerichte kuip en uitgebreide mogelijkheden om de sloep verder te individualiseren maken de 500 Tender een uitstekende metgezel op het water.
Klik hier voor meer informatie.

De robuuste Van Zutphen 622 Tender bestaat geheel uit aluminium en trekt een geheel eigen schare liefhebbers.
Klik hier voor meer informatie.

Net als de Van Zutphen 500 heeft de Van Zutphen 633 Tender zeer goede vaareigenschappen. Uitermate stabiel op het water en heeft al enige in zijn soort een opbergvak voor het opbergen van de buiskap.
Klik hier voor meer informatie.

Tenders

500 Tender

Van Zutphen 500

622 Tender

Van Zutphen

633 Tender

Van Zutphen 633
Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.