Van Zutphen 500 Tender

Van Zutphen 500 Tendervan-zutphen-500-b

 

De Van Zutphen 500 Tender is een robuuste outboard sloep. De spiegel is zo ontworpen dat er tot maximaal 50 pk gemonteerd mag worden. Zijn gestroomlijnde onderwaterschip, in combinatie met een krachtige buitenboordmotor zorgt ervoor dat de boot ook zeer geschikt is voor snel varen. Het is dus een echte Tender!

Kenmerkend aan de Van Zutphen boot is de gestroomlijnde vormgeving van de spiegel en de sportieve console. De boot heeft verrassend veel leefruimte binnen in. Ook de ruime rondzit in de punt geeft voldoende zitplaats aan 4 mensen. Hierdoor is deze boot ook een echte gezinsboot.

Download hier de prijslijst van de Van Zutphen 500

Van Zutphen 500 Tender specificaties

Specificaties:

Lengte: 5.00 m
Breedte: 1.85 m
Personen: 5
Gewicht: 400 kg
Max pk: 50 pk

Prijs vanaf: € 9.350,- incl BTW. zonder motor

© Al onze modellen zijn wettelijk geregistreerd en beschermd.

De Van Zutphen 500 Tender hiernaast te zien op het water
Deze Tender is natuurlijk ook te bewonderen in onze showroom!

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.