Van Zutphen 500 Tender Retro

500 Tender Retro

Hedendaags comfort, maar met de sfeer van toen! De nieuwe 500 Tender Retro is geheel gebaseerd op ons succesvolle Tender 500 model. De retro uitvoering verwijst met subtiele designdetails terug naar vroeger tijden.  Een moderne interpretatie, geïnspireerd op de sfeer van de 60’er jaren. De Retro wordt o.a. voorzien van luxe geprofileerde Retro-line bekleding en is uitgevoerd in hoogwaardig met de hand gestikt kunstleder. Ook een 2 delige buiskap is standaard op de Retro-Line en uitgevoerd in zwart afgebiesd kwaliteitsdoek. De Retro-line combineert de bekende Van Zutphen Tender eigenschappen met onderscheiden design. De two-tone romp en dek kleuren, maar ook kleurkeuze voor bekleding en buiskap zijn volledig samen te stellen naar uw persoonlijke voorkeur. Kortom maatwerk op het water!

de zeer complete standaarduitruisting maakt de Retro-line daarnaast ook nog eens “klassiek”  geprijsd.

 

Download hier de prijslijst van de Van Zutphen 500

Specificaties:

Lengte: 5.00 m
Breedte: 1.85 m
Personen: 5
Gewicht: 400 kg
Max pk: 50 pk

Retro-line pakket bestaat uit:
– Speciale “two tone” romp en dekkleur *
– Luxe 2 delige buiskap, v.v. zwart afgebiesd Sunbrella doek *
– Luxe sierlijst rondom. (optioneel in RVS uitvoering)
– Rvs console railing
– Rvs boegstrip
– Rvs bekerhouder aan zijkant van de console
– Geïntegreerde 12V scheepshoorn in de stuurconsole
– Retro-line bekleding van hoogwaardige outdoorkwaliteit
– inclusief zonnedek

* De kleuren voor Romp & dek, Kussenbekleding en de buiskap zijn bij de Retro-line in diverse kleur combinaties leverbaar zonder meerprijs.

Totale meerwaarde : € 4.670,-  Voordeel Retro-line : € 1.520,-

Prijs vanaf: € 11.945,- incl BTW. zonder motor

© Al onze modellen zijn wettelijk geregistreerd en beschermd.

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.