Stalling

Slikkendam biedt unieke faciliteiten voor de stalling van uw boot voor binnen en buiten. Uw boot is u lief en kostbaar, en daarom wilt u deze veilig en beschermd van alle weersinvloeden, diefstal , vernielingen, aanvaringen e.d. stallen. Onze unieke verwarmde hal bied plaats aan 250 boten met een maximale lengte tot 10 meter. Stalling van uw boot betekent ook minder onderhoud aan uw boot, een langere levensduur en dus behoudt uw boot ook langer zijn waarde. Tevens kunt u gelijk alle voorkomende werkzaamheden waaronder beschadigingen aan u boot, zeilreparaties en een servicebeurt aan uw motor en boot laten verzorgen. Kortom, stalling van uw boot betekent jaren lang vaarplezier!

Direct online reserveren doet u hier!

Wij beschikken over een grote voorraad buitenboordmotor onderdelen waardoor we u vaak van dienst kunnen zijn en reparaties snel kunnen afhandelen. In onze zeilmakerij verzorgen wij ook reparatie aan uw kap, zeil of kussens.

Slikkendam Watersport ligt gelegen in het prachtige “Groene hart” van Nederland.
Ons bedrijf ligt tegen de Nieuwkoopse plassen aan centraal in Nederland.
Vind u het lastig om u boot varend te komen brengen voor de winterstalling dan kunnen wij voor u de boot tegen vergoeding ophalen en weer thuis laten bezorgen.
Tevens kunt u een trailer bij ons huren.
Voor meer informatie over trailer verhuur kunt u hierop klikken.

Klik hier voor het downloaden van de tarievenlijst Winter 2017/2018

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.