Trailers

Slikkendam biedt een ruime keuze uit diverse merken en modellen trailers, waaronder PEGA en Kalf. Ook hebben wij traileronderdelen voorradig en kunt u bij ons een trailer huren. Tevens heeft Slikkendam Watersport regelmatig occassions in de aanbieding.

CE keuring en RDW
Alle trailers zijn CE gekeurd. Indien uw boot zwaarder is dan 750 kg dient de trailer RDW gekeurd te zijn. Tevens moet deze met een kenteken geleverd worden.

Onze trailer merken

logo kalf slikkendam

Kalf

Kalf Trailers is een in 1995 opgericht familiebedrijf, groot geworden met de productie van boottrailers voor de Nederlandse markt. Aan het roer staan Luuk en zijn vrouw Christa. April 2008 werd een nieuw bedrijfspand in gebruik genomen dat geheel afgestemd is op de ontwikkeling, constructie en assemblage van trailers en accessoires voor de Europese markt.

Lees verder…

logo pega slikkendam

Pega

Pega trailers zijn geschikt voor vele gebruikers. De particulier of de professional kunnen beide een goede keus maken uit de vele uitvoeringsmogelijkheden van de PEGA trailers. De robuuste constructie en de degelijke componenten maken deze trailers tot de meest geprezen.

Lees verder…

RDW erkend

Slikkendam Watersport is RDW erkend en zorgt ervoor dat de trailer op uw naam gezet wordt terwijl u wacht.

rdw_erkend_bedrijf_Slikkendam_Watersport

Back to top