Trailerverhuur

Indien u een dag met uw boot ergens anders wilt varen kunt u bij Slikkendam Watersport een trailer huren. Wij hebben verschillende trailers in de verhuur. Alle trailers zijn voorzien van een 7-polige stekker. U kunt de trailers vanaf 08:30 uur ophalen en weer inleveren voor 18:00 uur, of in overleg de volgende morgen om 08.30 uur. Trailers kunnen gehuurd worden van maandag tot en met zaterdag. Terug brengen van de trailer kan niet op zondag.

Alle boottrailers zijn voorzien van een reservewiel en indien nodig kunt gratis een spanband en een wielklem gebruiken. Naast de huur betaald u een borg van 250 euro, tevens zijn onze huurvoorwaarden van kracht.

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.