Boot tapijt

Boot tapijt

Slikkendam heeft verschillende stoffen om op de vloer van uw boot te leggen. Het voelt lekker aan als u met uw blote voeten in de boot loopt. Ook beschermt het uw boot tegen vuil. En als u met natte voeten in de boot loopt voorkomt het ook uitglijden.

Slikkendam heeft 2 materialen in huis. We hebben een antislipmat. Dit voorkomt uitglijden in de boot en beschermt tegen vuil. En Slikkendam heeft boottapijt. Dit is te vergelijken met vloerbedekking in huis. Het is watervast en UV-bestendig. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.