Dekkleden

Dekkleden

Een dekkleed is een afdekzeil dat geheel over de boot heen valt. Deze wordt vaak doormiddel van het console in de boot omhoog gehouden, waardoor het water van het kleed afloopt. Het is ook mogelijk om een aluminium buizen frame te maken waardoor het dekkleed omhoog blijft staan. Het dekkleed wordt vaak doormiddel van een touw strak om de boot getrokken waardoor het dekkleed om zijn plaats blijft. Tevens is de mogelijkheid om drukknopen aan de zijkant van het dekkleed te bevestigen woordoor het dekkleed aan de boot vast geknoopt wordt.

Ook voor dekkleden geldt dat er eerst een mal wordt gemaakt van folie. Vanuit de mal wordt het doek op maat van de boot gesneden. Het is mogelijk om uit verschillende materialen en kleuren te kiezen.

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.