Honda marine

Sneller in pláne met de NIEUWE Honda Marine

  • Motoren
  • Reacties uitgeschakeld voor Sneller in pláne met de NIEUWE Honda Marine

HONDA MARINE
Honda marine

Honda Marine introduceert vier nieuwe buitenboordmotoren in de range van 40 tot 100 pk, afgeladen met hoogwaardige technologie.
Sneller in pláne, meer vermogen, een hogere koppel, lagere emissie en een gunstiger brandstofverbruik.
De nieuwe buitenboordmotoren BF40, BF80 EN BF100 PK zijn uitgerust met de modernste besturingssystemen(ECU’s)
waardoor een nieuwe generatie benzine injectie(EFI) kan worden toegepast. Hierdoor wordt op exact het juiste moment precies de hoeveelheid benzine ingespoten.
Door Honda’s ECOMO-Systeem wordt bovendien een armer benzinemengsel gerealiseerd. Daardoor verbruiken de motoren minder brandstof, terwijl ze op topvermogen ook nog rustiger lopen.

Honda Marine

SNELLER IN PLÁNE

Een andere uitvinding van Honda Marine is het revolutionaire Boosted Low Speed Torque.
Deze BLAST-Technologie, die in alle vier de buitenboordmotoren wordt toegepast, zorgt voor meer koppel op lage toerentallen en
daarnaast voor een snelle acceleratie. Het systeem controleert op elk toerental de verhouding tussen lucht en benzine.
Tegelijkertijd optimaliseert BLAST de timing van de ontsteking, met een hoger koppel als resultaat.
Dat levert een betere acceleratie op, waardoor de boot sneller in pláne komt.

Honda Marine

RACEAUTO TECHNIEK

Het bekende VTEC-systeem, dat Honda Marine ontwierp voor haar raceauto’s, is ook toegepast in de BF100 buitenboordmotoren.
De formule 1- TECNIEK zorgt voor de precieze lift en openingstijd van de inlaatkleppen om optimale prestaties te garanderen bij hoge en lage toerentallen.
In de nieuwe BF100 zorgt VTEC voor een lager benzineverbruik op lage snelheid bij het trollen terwijl tegelijkertijd de hogere kleplift zorgt voor een bredere koppelcurve en meer vermogen op maximaal toerental.

                                                     NMEA 2000

Honda Marine

Alle Honda Marine buitenboordmotoren hebben de crouching vormgeving van de kleine en middelgrote motoren uit het Honda portfolio gekregen.
De design geeft de buitenboordmotoren een sterkte en sportieve uitstraling.
De motoren zijn daarnaast uitgerust met een NMEA2000 aansluiting, waardoor alle motordate op het scherm worden getoverd met slechts een enkel aansluitkabel.
Bijzonder aan de NIEUWE BF40 EN BF50 buitenboordmotoren is de gemakkelijk toegankelijk spoeladapter om de motor optimaal te kunnen spoelen,
bijvoorbeeld na een vaartocht op zout water.
Een kwestie van de waterslang op de spoelnippel plaatsen, de kraan openen en het water doet zijn werk.

Binnenkort kunt u deze NIEUWE HONDA MARINE buitenboordmotoren komen bewonderen in onze showroom.

 

 

 

 

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.